Pret formatii nunta mai mic cu un voucher cadou de 200 E!

Pret formatii nunta mai mic cu un voucher cadou de 200 E!

Obtine un pret formatii nunta mai mic folosind voucherul cadou oferit de catre noi! Intra si citeste ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cadou!

Vrem sa venim in intampinarea ta cu o abordare exclusivista in materie de formatii de nunta!

Primesti cadou 200 de Euro din pretul formatiei! Promotie valabila pana pe  01.05.2019 !

Vrei sa stii ce trebuie sa faci pentru asta? Citeste cu atentie pana jos si nu te grabi sa iei o decizie!

Nimic mai simplu! Trebuie sa scrii un comentariu cu data la care are loc evenimentul plus tipul evenimentului. De exemplu 21.07.2020, nunta! Dupa ce scrii comentariul in subsolul articolului trebuie sa dai share pe facebook si pe instagram si sa trimiti un print screan pe messengerul nostru. Inainte sa iesi de pe pagina noastra da-ne si un like pentru a ne convinge ca intradevar iti place!

Conditia pentru a primi acest cadou este ca noi sa iti cantam la nunta! Deci, nu vom oferi cate 200 de euro tuturor celor care urmeaza pasii de mai sus. Cei cu care vom semna un contract de colaborare pentru evenimentele din 2020 vor primi reducerea de 200 de euro!

pret formatii nunta

pret formatii nunta

Pentru pret formatii nunta click aici!

Cadoul de 200 de euro se va aplica scazandu-l din preturile afisate pe site. Asadar, daca ai un eveniment in 2020, iti place muzica noastra si esti decis sa colaboram, te anuntam ca esti fericitul/fericita castigator/castigatoare a sumei de 200 de euro.

Voucherul este valabil doar pentru evenimentele din 2020 din Bucuresti-Ilfov-Ploiesti-Giurgiu.

Mentionam ca voucherul este online si se valideaza doar urmand pasii enumerati mai sus.

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie online pe facebook sau pe email prin formularul de contact! In cazul in care ai urmat pasii necesari pentru inscriere si nu ai fost contactat nu ezita sa ma contactezi telefonic la 0758.706.967!

Share this post

Lasă un răspuns