Instrumentisti formatii nunta – show live si la nunta ta!

Instrumentisti formatii nunta – show live si la nunta ta!

Instrumentisti formatii nunta, intotdeauna pregatiti pentru prestatia live. Fii si tu modern si cheama o formatie live la nunta sau botez!

Evenimentele private gen nunti botezuri, cununii,turta, onomastica si zile de nastere au o importanta mare in viata fiecaruia dintre noi. Din acest motiv trebuie organizat de-a fir a par . Instrumentisti formatii nunta reprezentand un detaliu extrem de important in buna desfasurare a evenimentelor.

Muzica live este mult mai antrenanta decat cea pusa de un dj pentru ca are in plus solistii/instrumentistii care transmit direct de pe scena catre toti invitatii dvs. toata energia muzicala cu fiecare piesa/ nota muzicala in parte.

Instrumentisti formatii nunta aduc un mare plus de energie prin alaturarea pe scena alaturi de solisti . Acestea completeaza perfect solistul/solista facand actul artistic sa fie unul de calitate.

Cu ajutorul instrumentistilor putem canta la nunta orice . Primirea invitatilor cat si marcarea fiecarui moment cheie al evenimentului se fac de catre instrumentisti astfel incat niciun moment placut al evenimentului nu trece neobservat.

Instrumentistii se distreaza si ei alaturi de tine si prietenii tai la eveniment. Asta ii va face pe invitati sa se simta in largul lor si sa nu evite ringul de dans . Ba mai mult ringul va fi plin de invitati atata vreme cat instrumentistii vor cobori de pe scena si vor canta si dansa alaturi de voi!

Cat te costa sa aduci instrumentisti formatii nunta la eveniment?

Anca Chirvase si Formatia Ciprian Dan au preturi incepand de la 1800 de Euro. Pretul cuprinde sonorizare, 3 instrumente, 2solisti si un DJ.

Formatia noastra are de asemenea si alte instrumente in  componenta care se prezinta la evenimente doar la cererea dvs.. In situatiile in care doriti pachetele mai ample avem posibilitatea de a veni cu intreaga echipa. Daca bugetul nu va permite, atunci ne putem prezenta intr-un numar mai restrans.

Puteti vedea apasand aici formulele propuse de noi si preturile aferente!

Formatia de nunta Anca Chirvase si Formatia Ciprian Dan iti poate oferi un discount de pana la 50% la evenimentele din extrasezon.

Daca avansul reprezinta o problema pentru tine, iti oferim posibilitatea de a achita avansul si in rate. Nu te sfii sa ne intrebi si vei fi intampinat cu foarte multa intelegere. Noi stim ca organizarea unui eveniment este costisitor si de aceea am zis sa-ti sarim in ajutor!

Preturile formatiei de nunta sunt unele decente, dar in acelasi timp nu facem rabat de la calitate.

Daca de asemenea evenimentul tau are loc in alta zi si nu sambata, beneficiezi de aceeasi reducere de pana la 50%.

Reducerea din extrasezon, dar si din celelalte zile ale saptamanii este atat de consistenta datorita numarului mai mic de evenimente desfasurate.

Exact ca atunci cand elementele vestimentare pentru iarna sunt foarte ieftine vara! Am adoptat aceeasi metoda ca a marilor corporatii pentru ca si noua ne place ideea!

Este cool sa stii ca proverbul “Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie” poate functiona chiar si in cazul serviciilor de formatii de nunti.

Share this post

Lasă un răspuns