Formații de nuntă recomandate de însuși mirii mulțumiți !

formatie botez

Formații de nuntă recomandate de însuși mirii mulțumiți !

Formații de nuntă ce au primit recomandări de la fiecare nuntă la care au cântat cu drag! Dovada o ai pe facebook, de unde poți lua legătura chiar cu mirii!

Pentru un eveniment reușit cauți formații nuntă pe internet?

Nunta voastră va fi unul dintre principalele evenimente importante ale vieții. Cu siguranță vreți ca totul să iasă perfect până la cel mai mic detaliu . Formația de muzică sau band-ul live (Formații de nuntă) care va cânta la nunta voastră trebuie aleasă pe sprânceană . 🙂

Distractia este la ea acasa cu formații de nuntă live !

Bineinteles, conteaza mult gusturile voastre muzicale (un search după recomandări formații nuntă vă poate ajuta), dar și mai mult contează gusturile invitaților voștri . Așadar faceți-vă o listă cu invitații și gândiți-vă pentru fiecare în parte cam ce gen de muzică preferă , adunați si faceți media 🙂 . Bun…rezultatul final trebuie să oglindească formația aleasă de voi după criterii recomandări formații de nuntă si dupa repertoriu . 

Formatii de nunta cu instrumentisti live sau cu negative?

O formație care contine instrumentiști live, soliști de muzică de petrecere, soliști de folclor, soliști de coveruri, dar si DJ este cu siguranță ideală oricărui eveniment .

Daca aveți o astfel de formație de nunta cu siguranță toți invitații vor avea timpane încântate și picioare dănsărețe! . 

Când căutați pe Google recomandări ? nu vă lăsați păcăliți de primele rezultate! Acelea sunt reclame plătite iar în spatele lor nu e neapărat o formație de nuntă profesionistă! Verificați cu atenție și recomandările acelei formații de nuntă de pe facebook sau de pe alte forumuri.

10 sfaturi pentru sortare formații nuntă ideale / recomandări de formații nuntă !

1. Inainte de a vă alege formația trebuie sa cereți un demo relevant pentru a vă face o idee.

2.O persoană care cântă cu negative nu este o formație live, deci trebuie să țineți cont de aceste aspecte și să comparați prețurile cerute.

3.O formație pentru a fi numită formație live, trebuie să conțină instrumente muzicale, adică să existe un acordeonist/ saxofonist / clarinetist / viorist / naist / organist / tambalist etc.

4. Aflați care este repertoriul muzical al formației. Si cantecele de ascultare sunt importante !

5.Trebuie să stabiliți componența formației care va participa la eveniment.

6.Trebuie să vă asigurați că formația aleasă dispune de suficientă aparatură pentru a acoperi capacitatea salonului/restaurantului ales.

7.Cereți sfatul și prietenilor/familiei în legatură cu repertoriul formației.

8.Stabiliți orele programului și eventualele taxe pentru depășirea termenului.

9.Comunicați formației lista cu melodiile preferate și mai ales melodia pentru dansul mirilor.

10. Dupa alegerea formatie discutati detalii legate de desfasurator si repertoriu cu reprezentantul formatiei inainte de inceperea evenimentului. Astfel profitati din plin de petrecere fara sa va mai ganditi la detalii de organizare /repertoriu /desfasurator . 

Date de contact recomandări formații nuntă

Anca – 0758.706.967 Vodafone si  0773.753.234 Digi

Ciprian Dan  –  0770.103.904  Digi si  0762582707 Vodafone

Facebook oficial Anca Chirvase si Formatia Ciprian Dan

Canalul de youtube Anca Chirvase si Formatia Ciprian Dan 

Preț  formații nuntă București 

Share this post

Lasă un răspuns